Gebits-prothese “GRATIS ADVIES”

GRATIS ADVIES!
Als gevolg van de voortdurend krimpen van de boven- en onderkaak zal uw prothese losser gaan zitten in uw mond. Dit proces kan klachten geven zoals:

  • pijn in de mond,
  • slecht kunnen kauwen met spraak- en slikproblemen en
  • kan zelfs leiden tot problemen met uw maag en darmen.

Wanneer uw prothese enkele jaren oud is, dan kan deze vaak aangepast worden door middel van een voering (rebasing). Indien uw tanden en kiezen echter zodanig zijn versleten en niet meer goed op elkaar aansluiten is ons advies om de prothese te vervangen.

De zorgverzekering zal over het algemeen één maal in de 5 jaar een vervangende prothese deels vergoeden (75%). Bij een aanvullende verzekering kan dit oplopen tot 100% Om zeker te zijn van uw maximale vergoeding, vragen wij altijd een machtiging aan bij uw zorgverzekeraar. Bij afgifte van een machtiging kunt u informeren bij uw zorgverzekeraar naar uw eigen bijdrage. Gebitsprothese.

Voor de conventionele gebitsprothese geldt een eigen bijdrage op 25% van de kosten. Voor een implantaat gedragen gebitsprothese (klikprothese) in de onderkaak geldt een eigen bijdrage van 10% van de totale kosten; Voor een implantaat gedragen prothese op de bovenkaak geldt een eigen bijdrage van 8% van de kosten.

Reparaties en rebasing Voor reparaties en rebasing geldt een eigen bijdrage van 10% van de totalekosten.

Stobbe Tandtechniek & Maxillofaciaal

Het team staat voor u klaar!!

Wij kunnen u alle diensten voor tandtechnische-en maxillofaciale werkstukken aanbieden.